SOʻZ VA GAP KENGAYTIRUVCHILARNING MUVOFIQLASHUVI VA FARQLANISHI - Toshtemirova Lola (Journal of new century innovations, 2023)
Anotasiya: Maqolada tilshunoslarimiz nazariyalaridagi ayrim tushunmovchilik va tafovutlar.