TO‘Y VA FARZAND BILAN BOG‘LIQ IJOBIY ISTAK MAZMUNLI BIRLIKLARNING MILLIY-MADANIY XUSUSIYATLARI - Melibayeva Sohibaxon Adhammirza qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya. Ushbu maqolada o‘zbek xalqi hayotining ajralmas qismi, milliy urf- odatlari asosiga qurilgan to‘y, xalqimizning farzand bilan bog‘liq ijobiy istak mazmunli birliklirning miliy-madaniy xususiyatlari haqida fikrlar bildirilgan. Bu kabi tushunchalar bilan birga qo‘llanuvchi ijobiy istaklar misollar yordamida tahlil etilgan.