ABDULLA QODIRIYNING “O‘TKAN KUNLAR” ROMANIDA O‘ZBEK OTASI TASVIRINING POETIK SUVRATLANISHI - Suyunova Zarina Muzaffar qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada birinchi o‘zbek romanida tasvirlangan yurt otasi obrazi tahlil qilingan. Yusufbek hojining davlat miqyosidagi tadbirlari hamda oila a’zolari bilna bo‘lgan munosabatlarda tarbiyali, uzoqni ko‘ra biladigan shaxs sifatida gavdalantiradi.