XX ASR TURKISTON YIGITLARI TASVIRINING POETIK SUVRATLANISHI - Suyunova Zarina Muzaffar qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada birinchi o‘zbek romanida tasvirlangan er-yigitlar obrazi tahlil qilingan. Yozuvchi niyati asar yigitlarining vazifasiga yuklatilgan.