АRKALI VA KOMBINATSIYALANGAN TEMIRBETON KO`PRIKLARNING KONSTRUKSUYALARI VA HISOBIY SXEMASI - Barotov Ashurali Ixtiyor o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada arkali va kombinatsiyalangan temirbeton konstruksiyalar haqida ma’lumotlar berilgan va tahlil natijalari keltirilgan.