MATEMATIKA FANIDA EHTIMOLLARNI QOʻSHISH FORMULALARI VA TEOREMALAR ASOSIDA YECHISH - Avazov Bekzod Mamanazarovich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada matematika fanida dolzarb ahamiyatga ega bo’lgan ehtimollar nazariyasi masalasi muhokama qilingan. Maqolada ehtimollarni qoʻshish formulasining ayrim umumlashmalarining formulalar va teoremalar asosida yechimi berilgan.