MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA AXLOQIY TARBIYA BERISH USULLARI - Abubakirova Odinaxon; Mahmudova Muqaddas (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maktabgacha pedagogika oldida turgan muhim vazifalardan biri maktabgacha yoshdagi bolalarga ma’naviy, axloqiy tarbiya berish usullarini takomillashtirishdan iborat. Ushbu ishda maktabgacha yoshdagi bolalarga axloqiy tarbiya berish usullari, ularni kelajakda har tomonlama barkamol inson bo’lib yetishishida oilaning o’rni haqida fikr yuritiladi.