ЙЎЛ-ТРАНСПОРТ ҲОДИСАЛАРИДА ЕВРОПРОТОКОЛНИ ҚЎЛЛАШ - Усманова Махира Нуралиевна; Тurgunboyev Тurobjon Уmarali ogli; Мадаминов Икромжон Қобилжон ўғли (Journal of new century innovations, 2023)
Мақолада йўл-транспорт ҳодисалари натижасида у билан боғлиқ муаммоларни ва уларни ҳал қилишни соддалаштирилган усули тўғрисида кенгроқ тўхталиб ўтилади.