MING ICHIDA QO'SHISH VA AYIRISHGA OID MASALALARNI O'RGATISH METODIKASI - Qarshiyeva Muborak Arslonbek qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ming ichida qo'shish va ayirish masalalar orqali o'rgatilgan.. Masalalar yechilish yo'lida xonadan o'tib qo'shish, xonadan o'tmay qo'shish, xonadan o'tib ayirish, xonadan o'tmay ayirish kabi usullarni tushunib yetadi.