TRANSPLANTOLOGIYA, YOHUD TIBBIYOT YURAGI - XAYRULLAYEVA FARANGIZ HUSAN QIZI (Journal of new century innovations, 2023)
ANNOTATSIYA: O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI OLIY MAJLISINING QONUNCHILIK PALATASI TOMONIDAN 2022-YIL 26- APREL KUNI QABUL QILINGAN “ INSON A’ZOLARI VA TO’QIMALARINING TRASNPLANTATSIYASI TO’G’RISIDA” GI O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI QONUNINI KO’RIB CHIQIB , O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI KONSTITUTSIYASINING 84 – MODDASIGA MUVOFIQ O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI OLIY MAJLISINING SENATI QAROR QILDI.