YOSHLAR TARBIYASI-KELAJAK UMIDI - Omonlikova Gulnoz Musurmonqul qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Anatatsiya: Maqolaning maqsadi, “ Ota-ona andoza, qurib qo’ygan darvoza”. Shunday ekan go’zal va chiroyli tarbiya jamiyatda katta ahamiyatga ega, har birimiz xox erkak bo’lsin, xox ayol bo’lsin oilada berilgan go’zal tarbiya bilan ajralib turishimiz darkordir. Har bir go’zal tarbiyaga ega inson boshqalarga doimo ijobiy ta’sir ko’rsatib kelgan. Yoshlarga to’g’ri tarbiya berish va farzandni loqaydlik bilan tarbiyalashni oldini olish.