TOʼQIMACHILIK VA TIKUV-TRIKOTAJ SANOATIDA ERISHILAYOTGAN NATIJALAR TAHLILI - Abduhakim Abdurahmanov Abdurasulovich; Axadov Asror Bahtiyor o`g`li; Sharofiddinov Shohrux Ulug'bek o'g'li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mualliflar so`ngi yillarda toʼqimachilik va tikuv- trikotaj sanoatida yuz bergan o`zgarishlar, e’tiborlar to’g’risida, shuningdek toʼqimachilik sanoati korxonalarida ishlab chiqarish va eksport globallashuvi haqida fikr yuritamiz.