MAKTABDA YORDAMCHI SO‘Z TURKUMLARINI O‘QITISH - Matkarimova Raʼnoxon Ikromjonovna (Journal of new century innovations, 2022)
Ushbu maqolada maktablarda yordamchi so’z turkumlarini o’qitish metodologiyasi ilmiy taqdqiq etiladi. Ilmiy fikr-lar faktlarga asoslanib xulosalanadi.