QODIRIY SEN SHARAFSAN - Xolmamatova Farzona Himoyiddinovna (Journal of new century innovations, 2023)
Qodiriy sen sharafsan, Sen ilmning sultoni. Sen benazir san'atga, Umidlarning gulshani. Sen tilimning ustozi, Ijodimning mahsuli. So'zing bilan yurakka taskin bergan insonsan! Qodiriy sen ulug'vor, Adiblardan birisan. Tariximiz ulug'vor, Sherlar ila bitgansan. Ustozlarim singari ulug' ustoz bo'lgansan. Yuraklarda abadiy adib bo'lib qolgaysan!