4-SINF MATEMATIKA DARSLARIDA O’QUVCHILARGA TENGLAMA MAVZUSINI O’RGATISH METODIKASINING AMALIY ASOSLARI - Mirzaliyeva Dilobar Sherali qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada 4-sinf matematika darsida o’quvchilarga tenglama mavzusini o’rgatish metodikasining amaliy holati, e’tiborli jihatlari va yo’l qo’yiladigan muammolar haqida kerakli fikrlar keltirilgan.