UMUMTA’LIM MAKTAB O’QUVCHILARINING MA’NAVIY- MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH METODLARI - Abdullayeva Nilufar Ixtiyor qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Anontatsiya: Mazkur maqolada umumta’lim maktab o’quvchilarining ma’naviy- madaniyatini shakllantirish metodlari, usul va vositalari, foydalanish bosqichlari tahlili keltirib o’tilgan. Ma’naviy-madaniyatni shakllantirish texnologiyasining nazariy asoslari keltirilgan.