ONA TILI VA O'QISH SAVODXONLIGI FANINI O’QITISHDA IQTIDORLI O'QUVCHILARI BILAN ISHLASH METODINI TAKOMILLASHTIRISH (BOSHLANG’ICH SINFLAR MISOLIDA) - Anvarova Xumora Shavkat qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: ushbu berilgan maqolada boshlang’ich sinf yoshidagi ’quvchilarning iqtidorini aniqlash, ularni yanada takomillashtirish zarurligi hususida,shu bilan birga ona tili va o’qish savodxonligi fanlarida pedagog kadrlarning bola faoliyatini to’g’ri yo’lga qo’yilishi lozimligi borasida so’z boradi.