IJODIY TO`GARAKLAR ORQALI TALABA-YOSHLARDAGI TADBIRKORLIK KO`NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH TEXNOLOGIYALARI (TASVIRIY SAN' AT) - Farhod Bozorov Toyir o’g’li (Journal of new century innovations, 2023)
Anotatsiya. Ushbu maqolada tadbirkorlik ko'nikmalari innovatsiya va ijodkorlik yuqori baholanadigan zamonaviy dunyoda talaba-yoshlar uchun juda muhimdir. Ijodiy to'garaklar, xususan tasviriy san'at, bunday ko'nikmalarni rivojlantirish vositasi sifatida aniqlandi. Ushbu maqolada tasviriy san'at bo'yicha ijodiy to'garaklar orqali talaba- yoshlarda tadbirkorlik ko'nikmalarini shakllantirishda texnologiyalardan foydalanish ko'rib chiqiladi. Tadqiqotda qo'llanilgan usullar, olingan natijalar va talaba-yoshlarda tadbirkorlik ko'nikmalarini rivojlantirish oqibatlari o'rganiladi.