OʻSMIRLAR MOTIVATSION YOʼNALGANLIGINING SHAXS SIFAT VA XUSUSIYATLARIGA BOGʻLIQLIGINI EMPIRIK TADKIK ETISH - Jabborova Musharraf (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maqolada oʻsmirlar motivatsion yoʼnalganligining shaxs sifat va xususiyatlariga bogʻliqligini empirik tadkik etish yoʻllari va bu borada takliflar berilgan.