INFORMATIKA DARSLARIDA MULTIMEDIA VOSITALARIDAN FOYDALANISH - Choriyeva Nargiza Аbriy qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Informatika va Axborot texnologiyalari faniga o’z hissasini qo’shgan Pedagogika fanlari doktori, prof. F.M.Zokirovaning axborot va uning turlari (ko’rinishlari) haqidagi oltinga teng fikrlari , darslarda multimedia vositalaridan foydalanishga turtki bo’ldi.