MEHNAT FAOLIYATINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Achilov Fozil Abdurashidovich (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Mehnat faoliyatining psixologik xususiyatlari haqida ma'lumotlar berilgan.