ҚОРАҚАЛПОҒИСТОН ШАРОИТИДА ДАЙКОН (RAPHANUSSATIVUS SUBSP. ACANTHIFORMIS) ЎCИМЛИГИНИ ЕТИШТИРИШ ТЕХНОЛОГИЯСИ ВА БИОЛОГИК НАТИЖАЛАРИ - М.Т. Аллашова; Б.Б.Жоллыбеков (Journal of new century innovations, 2022)
Aннонтация: Ушбу маколада коракалпогистон шароитида дайкон усимлигни етиштириш технологияси хакида кискача айтилган.