BOSHLANG'ICH SINFLARDA TEXNOLOGIYA FANINI O'QITISHNING PEDAGOGIK MEXANIZMLARI - Nodira Baxronova Fazliddinovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang'ich sinflarda texnologiya fanini o'qitishning pedagogik mexanizmlari, texnologiya darslarida kompetensiyaviy yondashuv asosida metod va usullarni tanlash, boshlangʻich sinflarda texnologiya fanini oʻqitishda mavzular mohiyatini yoritish to'g'risida atroflicha fikr yuritilgan.