AVTOMOBILLAR UCHUN PLASTIK DETALLARNI TAHLIL QILISH - Abdullayev Abdupatto Salimovich; Nurimov Yunus Zafar o’g’li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada hozirgi kunda avtomobillarda foydalanilayotgan bir qancha plastik detallar hamda ularni eritish va ishlov berish xususiyatlari, termo- mexanik xususiyatlar, termo-mexanik xususiyatlar tahlil qilingan.