ON THE SCHOOL EDUCATION SYSTEM OF FOREIGN COUNTRIES - Anvarova Marjona (Journal of new century innovations, 2023)
АННОТАЦИЯ. Ушбу мақолада мактабгача таълим тизимининг хориждаги ўкринишлари ҳақида бўлиб, унда Буюк Британия, Франция, Италий, Япония, Пуэрто-Рико, Гонгконг давлатларининг боғчалар фаолияти ҳақида умумий маълумотлар берилган. Мақолада Франция давлатининг оналик мактаби деб аталувчи таълим масканига алоҳида тўхталиб ўтилган.