O'RTA MAKTABLARDA INFORMATIKA FANINI O'QITISHDA MOBIL ILOVALARDAN SAMARALI FOYDALANISH USULLARI - Palvanov Bozorvoy Yusupovich; Gabidullin Ruslan Dalerovich (Journal of new century innovations, 2023)
Anatatsiya: Mazkur maqolada informatika fanini o‘qitish jarayonida mobil texnologiyalardan foydalanish masalalari ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, ta‘lim sohasini axborotlashtirish masalalari hamda yangi axborot va pedagogik texnologiyalar vositalarini ta‘lim jarayonida qo‘llashning mohiyati, nazariy jihatlari, qo‘llaniladigan simulyator vositalari tahlil qilingan vas hu bilan birga mobil dasturlardan keng foydalanish nazarda tutilgan.