KORXONA PUL MABLAGʻLARI HARAKATI TAHLILI VA PUL MABLAGʻLARINI BUXGALTERIYA HISOBIDA TURKUMLANISHI - Xajimuratov N.Sh.; Iskandarov Saida’zamxon Salohiddin o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, korxona pul mablagʻlari harakati tahlili va pul mablagʻlarini buxgalteriya hisobida turkumlanishi haqida so‘z yurutilgan.