ESTETIK TARBIYANING MAZMUNI VA MOHIYATI - Avezova Maxliyo Sultonnazir qizi , (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada estetik tarbiya, axloqiy tarbiya, san’at va hayot go‘zalligi haqida so‘z boradi.