TARBIYALANUVCHILARNING ESTETIK MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHNING TARKIBIY QISMLARI - Avezova Maxliyo Sultonnazir qizi , (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Bolalarning estetik rivojlanishi ularning kundalik jo‘shqin hayoti bilan chambarchas bog‘liq ekanligi haqida so'z borgan.