O’ZBEKISTONGA INTRODUKSIYA QILINGAN MAYMUNJON (RUBUS) TURKUMI TURLARINING BIOEKOLOGIYASI - Usmonova Marjona Shuxratjon qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada “O’zbekistonga introduksiya qilingan maymunjon(Rubus)turkumi turlarining bioekologiyasi”nomli maqola bo’luib,unda malinaning tur va turkumlari bilan tanishishadi.