SAMARQAND VILOYATINING MADANIY TARIXAN SHAKLLANISHI VA TURIZM SOHASIDA TUTGAN O’RNI - Ochilova Oydinoy; Hamroqulova Lobar (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Samarqand viloyatining tarixan shakllanish bosqichlari hamda madaniy yodgorliklar tarixi, iqtisodiy jihatdan rivojlanishi va hozirgi kunda ro’y berayotgan o’zgarishlar yoritilib o’tiladi.