DASTURLASH TILLARIDA SONLI, SATRIY VA MANTIQIY TURLARNI O`RGATUVCHI ELEKTRON METODIK TA’MINOT ISHLAB CHIQARISH - Sardor Kutliyev; Matchaniov Sherzod Baxtiyor o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Mazkur Tezisda Dasturlash tillarida sonli satriy, mantiqiy turlarini ko‘rib chiqib elektro‘n pedagogikaning ta’limot metodlarini ishlab chiqishda kerakli dasturlarni ko‘rib chiqamiz.