YOSHLARGA YARATILGAN IMKONIYATLAR, NAMANGAN VILOYATIDA YOSHLARGA BERILAYOTGAN KO'MAK, E'TIBOR... - Baxtiyor Nosirov (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Namangan viloyati kesimida yoshlarga qaratilayotgan e`tibor, olib borilayotgan islohotlar hamda kelajakdagi rejalar muhokama etiladi.