LINGVOPOETIKA VA UNING BADIIY MATNLAR TAXLILIDAGI ASOSIY VAZIFASI - Ismoilova Dilorom Rustamjonova; Musinova Zuhra Ma’rifjon qizi; Maraimova Madinabonu Mo‘sin qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Ushbu maqolada aosan badiiy asar tili va unda qo’llanilgan lingvopoetik vositalarning tutgan o’rni hamda manashu soha rivoji uchun xissa qo’shgan olimlar nomlari sanab o’tilgan.Shu bilan bir qatorda matinni lingvopoetik taxlili jarayonida alohida e’tibor qaratishni ta’lab etadigan bir qancha asosiy unsurlar ham keltirilgan.