YER OSTI GAZ SAQLASH INSHOOTLARINI TASHKIL QILISH USULLARI VA ULARNING HOZIRGI KUNDAGI AHAMIYATI - Xabibullayev S.Sh.; Murodov A.I.; Mamatova N.N.; Mamatova D.N. - (Journal of new century innovations, 2023)
Ushbu maqolada yer osti gaz saqlash inshootlarining vazifasi, hozirgi kunda iste’molchilar va xalq xo’jaligidagi o’rni va ahamiyati, gazni yer ostida saqlash inshootlarini tashkil qilish bosqichlari, O’zbekistonda mavjud gaz saqlash inshootlari haqida ma’lumot keltirib o’tilgan.