ИЧКИ ИШЛАР ОРГАНЛАРИДА КОРРУПЦИЯНИ ОЛДИНИ ОЛИШ - Х.Г. Азизов (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация: Мазкур мақолада ички ишлар органлари ходимларининг ўз фаолиятлари давомида корупция ҳолатларига йўл қўймасликларини таминлаш мақсадида сўнги йилларда амалга оширилаётган ислоҳотлар, уларнинг мазмуни, бу каби салбий ҳолатларни олидини олиш мақсадида амалга ошрилаётган чора- тадбирлар ўз ифодасини топган.