ERKINLIK VA SHAXSIY DAXLSIZLIK HUQUQINI TA’MINLASHDA MILLIY VA XALQARO-HUQUQIY ASOSLARNING AHAMIYATI - To’xtamurodov Muhriddin; Baxtiyorov Faxriyor; Hakimov Ismoil (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada inson huquqlari himoyasining xalqaro va milliy mexanizmlari, ular tashkil etilishining tarixiy asoslari, huquqiy maqomi, amaliy ahamiyati bayon etilgan.