ERGASH GAPLI QO‘SHMA GAPLAR - Obobakirova Valizaoy Valisher qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya : Ushbu maqolada Ingliz va o‘zbek tillarida ergash gapli qo‘shma gaplar haqida ko‘plab olimlar tomonidan berilgan fikr va muloxazalar yig‘ib olingan va tahlil etilgan hamda E.Heminguey asaridan misollar keltirilgan. O‘zbek vа ingliz tillarida ergash gapli qo‘shma gaplarning struktural-semantik taxlili keng yoritilgan.