THE BENEFIT OF ONLINE LEARNING - Zulfiya Yusupova Alisherovna (Journal of new century innovations, 2022)
Onlayn o`rganish hozirda mamlakatimizda ommalashib bormoqda va shu bilan birgalikda zamonaviy metodlardan biridir. Fikrga qo`shimcha qilgan holda onlayn o`rganishning foydasi yaxshi tajriba va turli xildagi fikrlarni tez va oson o`rgana bilish demakdir.