UMUMIY O’RTA TA’LIM MAKTABLARINING O’QUV ATLASINI O’RGANISHDA INTERFAOL TA’LIM BERISH METODIKASI (8-, 9-sinflarning o’quv atlaslari misolida) - Arabboyev Asliddin Rafiqjon o’g’li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumiy o’rta ta’lim maktablarining 8-,va 9- sinflar kesimida o’quv atlaslarini o’rganish metodikasi oson va tushunarli tarzda misollar yordamida metodik tavsiyalar berib o’tilgan.