DUNYO TABIIY XARITASINI O’RGANISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH - Arabboyev Asliddin Rafiqjon o’g’li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada dunyo tabiiy xaritasini o’rganishda interfaol metodlardan foydalanish bo’yicha taklif va mulohazalar bildirib o’tilgan.