TABIIY GEOGRAFIYANING TAKRORLASH DARSLARIDA TOPOGRAFIK DIKTANTLARDAN FOYDALANISH - Arabboyev Asliddin Rafiqjon o’g’li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya; Ushbu maqolada geografiya yo’nalishining muhim bir tarmog’i bo’lgan tabiiy geografiyaning takrorlash darslarida topografik diktantlardan foydalanish bo’yicha fikr-mulohazalar va taklif va tavsiyalar yozilgan.