FIZIKA FANINI O’QITISHDA O’ZIGA XOS JIHATLARI - SHukurova Ra’no Abduvaevna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maqolada fizika fanini o’quvchilarga o'quv predmetining mohiyatini ochib berish xamda ularda bilim malakalarini shakllanish xaqida muloxazalar keltirilgan.