AMIR TEMUR VA TEMURIYLAR DAVRIDA MUSIQA MADANIYATI VA SAN`ATINING PEDAGOGIK TAHLILI. O‘ZBEKISTONNING IBTIDOIY DAVRI MADANIYATI VA SAN’ATINING TARIXIY ILDIZLARI - Mirkomilova Nigora (Journal of new century innovations, 2023)
Mazkur maqolada O‘zbekistonning ibtidoiy davri madaniyati va san’atining tarixiy ildizlari atroflicha yoritiladi.