ZAHRIDDIN MUHAMMAD BOBUR MA’NAVIY MEROSINING YOSHLAR TARBIYASIGA TASIRI - Sharipov Ilhomjon; Shukurov Azimjon (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Zaxriddin Muhammad Boburning manaviy merosi, Bobur merosining yoshlar ongiga tasiriva yoshlarning bobur haqidagi qarashlari haqida so’z boradi.