FONETIKA O‘QITISHDA TA‘LIMIY O‘YINLARDAN FOYDALANISH - Siddiqova Ma’suma Mirzoxidjon qizi; Ibadova Nafisa Axmatilloyevna (Journal of new century innovations, 2023)
Mazkur maqolada ona tili darslarida fonetika bo'limini o'qitishda ta'limiy o'yinlardan foydalanish haqida fikr-mulohazalar keltirildi.