MEDIATA'LIM – MADANIYATLARARO KOMMUNIKATSIYA VOSITASI SIFATIDA - Mahmudova Nodira Jamollidinovna (Journal of new century innovations, 2023)
Anontatsiya: Mazkur maqolada madaniyatlararo kommunikatsiyani ta'minlashda mediata’limning ning o'rni haqida fikr yuritiladi. Mediasavodxonlik tolerantlik, madaniyatlararo hamjihatlik, tenglik, ijtimoiy integratsiya, moslashuvchanlik, tinchlik va barqaror rivojlanishning asosiy komponenti sifatida tadqiq etiladi.