O'ZBEKISTONDA FUQAROLARNING HUQUQIY ONG VA HUQUQIY MADANIYATNI OSHIRISHNING DOLZARBLIGI - Abduaxatova Shahnoza Dilmurod qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bugungi kunda jamiyatimizda huquqiy madaniyatni yuksaltirish va shaxsning siyosiy faolligini oshirish borasida turli xil tadbirlar bayoni,ko'zga ko'ringan kamchiliklar shuning bilan birga taklif va mulohazalar keltirilgan.