KUTUBXONA-AXBOROT FAOLIYATIDA USLUBIY ISHLAR - Almasova Jansaya Jayiq qizi; Kallibekova Dilfuza Tayir qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqola kutubxona-axborot faoliyatida uslubiy ishlar, ilmiy-uslubiy xizmatning vazifalari va asosiy yo`nalishlari haqida ma`lumot keltirilgan.