MAKTABGACHA TA’LIM BOSQICHIDA MILLIY TARBIYANI YO’LGA QO’YISHNING NAZARIYA VA AMALIYOTI - Ergasheva Malika Shuhrat qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annontatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni milliy qadriyatlar asosida tarbiyalashning mazmuni hamda uning ijtimoiy asoslari haqida va maktabgacha yoshdagi bolalarni ma’naviy axloqiy tarbiyalash imkoniyatlari, afzalliklari, muammo va yechimlari xususida so’z yuritiladi.